نصب بتن اکسپوز در کنار مزایای کاربردی و ویژگی های این نوع بتن، امروزه به بخشی از صنعت بزرگ نمای سازه بدل شده است. تا جایی که کارشناسان و متخصصین ویژه ای را جهت انجام بهینه کار طلب می کند.
این نوع بتن مفید و مقاوم دارای خواص دوستدار محیط زیست بوده و این مورد حتی در شیوه نصب آن نیز منظور شده است.
در این مطلب به معرفی نحوه ی نصب بتن اکسپوز نما کف، دیوار و سایر موارد می پردازیم.
با ما همراه باشید.
انواع روش های نصب بتن اکسپوز
نصب بتن اکسپوز اصولا به 3 روش کلی قابل اجراست:
روش پیچی:
در این روش از حفره های بولت بر روی پنل های آماده استفاده شده و زیرسازی کار بر روی قوطی های آماده و در امتداد سوراخ های تعبیه شده بر روی پنل انجام می گیرد. این روش به دلیل سرعت عمل از صرفه اقتصادی و رضایت بالای مشتریان برخوردار است.
روش جوش کاری:
در این شیوه پنل ها به میلگردهای تعبیه شده در بخش خلفی کار جوشکاری شده و ضمن اتصال به شاسی کشی پشت پنل، زمینه را برای نصب بتن اکسپوز آماده می کنند.
شیوه دوغابی:
این متد که با دوغاب سیمان قابل اجراست با ضخامت حداقلی 3 سانتی متر و ترکیبی از سیمان سیاه و سفید، آب و چسب بتن و ماسه انجام می شود. سرایت نم و رطوبت بتن می تواند این نما را لکه دار و دچار دورنگی نماید، ضمن اینکه این متد نیازمند بندکشی و کاربرد شبکه مش درون پنل با نمره 3 نیز هست.
توصیه های کاربردی در نصب بتن
با وجود مزایای متنوع بتن پیش ساخته، بدون شک طراحی و نصب آن نیز تاثیر بالایی در کیفیت نهایی و نمای ظاهری آن داراست. در پایان بار دیگر پیشنهاد می کنیم برای انتخاب بهترین نحوه ی نصب بتن نما، دیوار و کف از نظریات و مشاوره متخصصین و اهل فن کمک بگیرید.
به این ترتیب ضمن برخورداری از بهترین اجرا، صرفه اقتصادی و دوام و کارایی نیز در نصب بتن اکسپوز نما را نیز تجربه می کنید!